Ministar Kliman sa suradnicima u obilasku Bjelovarsko-bilogorske županije

POZIV ZA NOVINARE

Ministar turizma Anton Kliman te pomoćnica ministra Olivera Shejbal, posjetit će Bjelovarsko-bilogorsku županiju, gdje će sa županom Damirom Bajsom te turističkim gospodarstvenicima, djelatnicima turističkih zajednica te gradonačelnicima i načelnicima s područja županije razgovarati o budućem razvoju turizma u županiji (utorak, 12. 7. 2016.).

Izjave za medije predviđene su u 11.30 sati u zgradi Županije (Ante Starčevića 8, Bjelovar).

Nakon sastanka ministar će posjetiti OPG „Na malenom brijegu“ (Ribnjačka 84, Ribnjačka, oko 12.10), gdje će u pratnji vlasnika obići OPG.

U 13.30 sati planiran je dolazak ministra Klimana na OPG Velimir Voborski (Svibanjska 14, Daruvar), gdje će potpisati ugovore s korisnicima potpora Ministarstva turizma iz natječaja Konkurentnost turističkog gospodarstva). Ukupno se gospodarstvenicima s ovog područja dodjelila potpora u iznosu 170 tisuća kuna.

Na kraju posjeta ministra Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, u 14.30 sati predviđen je dolazak u Daruvarske toplice (Julijev park 1, Daruvar), gdje će biti predstavljen europski projekt Daruvarskih toplica, a u 15.30 predviđene su izjave za medije.



Najave