Kastafsko kulturno leto proslavlja srebrni pir, 25. godina postojanja

Organizatori pozivaju sve one koji slave 25. godišnjicu zajedništva da se priključe u slavlju tako da dostave dokaze ljubavi (vjenčani list, dokaz o civilnom partnerstvu ili bilo koji drugi dokaz ljubavi od '92.) koja je započela kad i Kastafsko kulturno leto i koja još uvijek traje, na slavimozajedno@gmail.com ili ih donesu u festivalski ured radnim danom i subotom od 16 do 21 sat, zaključno s 25. 6. 2016.

Nagrađeni parovi bit će obaviješteni o preuzimanju nagrade do 30. lipnja 2016. godine.

Napominjemo da ne smatramo kako je isključivo vjenčani list dokaz ljubavi, no zakonske regulative ne podupiru i nisu podupirale sve vrste ljubavi i partnerstva. Ukoliko nemate vjenčani list pozivamo vas da nam dostavite bilo koji drugi dokaz vaše ljubavi od '92. (fotografije, pisma, ulaznice za događanja na kojima ste bili zajedno ili bilo koji drugi kreativni dokaz koji nedvosmisleno svjedoči o vašoj ljubavi).

KKL tim će odabrati 5 najkreativnijih i originalnih parova koje će nagraditi ulaznicama za predstavu Münchhausen, koja će otvoriti jubilarno, 25. Kastafsko kulturno leto te pozivamo sve na zajedničko fotografiranje koje će se održati 1. srpnja u 20 sati pokraj Voltice, starog ulaza u grad.

 



Najave