Predstavljen novi projekt subregije turističkih zajednica Rijeke i prstena

Jučer je na Kastvu, prije redovne koordinacije turističkih zajednica Rijeke i prstena, predstavljen novi zajednički projekt ŠTA DAnas? Projekt uključuje mjesečni vodič događanja i mrežnu stranicu Rijeke i prstena (Bakar, Kostrena, Kraljevica, Čavle, Jelenje, Viškovo, Kastav i Klana).

O projektu ŠTA DAnas? govorila je direktorica Turističke zajednice grada Kastva Dolores Kukurin kao predstavnica turističkih  zajednica Rijeke i prstena, partnera u ovom projektu i direktor agencije Digital Media Boris Krstanović, izdavač vodiča.

Projekt je pozdravio i zamjenik gradonačelnika Kastva Dean Jurčić, prepoznavši ga kao odličnu mogućnost za promociju svih gradova i općina Riječkog prstena kakvu bi sami na turističkom tržištu teško ostvarile. Projekt ŠTA DAnas? okuplja sve destinacijske informacije na jednom mjestu i koristi se zajedničkim distribucijskim kanalima.

Mrežne stranice www.STADAnas.info i mjesečni kalendar Šta DAnas? izrađeni su s ciljem informiranja i objedinjavanja ponude događanja cijelog područja koje pokriva ovih 9 mjesta, a oboje  koriste nove vizuale turističkih zajednica Rijeke i prstena koje je izradila kreativna agencija Molekula. Osim događanja, vodiču se nalaze i brojne korisne informacije, preporuke za obilazak znamenitosti, popis ugostiteljskih objekata.



Pisane vijesti