Event strategy award manifestaciji Advent u Zagrebu

Manifestacija Advent u Zagrebu osvojila je prošli tjedan Event strategy award na drugom Europskom festivalu turizma i strategije, održanom u Dubrovniku.

Dodjela je upriličena tijekom svečane večere u tvrđavi Revelin kojoj su nazočili svi sudionici Festivala: Rueil Malmaison, Bad Homburg (Njemačka), Bromla (Malta), Chisinau i Orhei (Moldavija), Ferrara (Italija), Graz (Austrija), Herceg Novi i Kotor (Crna Gora), Le Touquet, Nimes, Ouistrehem Riva-Bella i Rueil-Malmaison (Francuska), Plovidv (Bugarska), Požarevac (Srbija), Sarajevo (Bosna i Hercegovina) te Dubrovnik, Solin i Zagreb iz naše zemlje.

Podsjećamo, manifestacija Advent u Zagrebu unazad nekoliko godina intenzivno se razvija u sinergiji nadležnih gradskih tijela i ureda te Turističke zajednice grada Zagreba, a proglašena je i najboljom u Europi za 2016. godinu. Advent u Zagrebu je iz godine u godinu bogatiji i obuhvaća sve više lokacija u gradu, a naš grad postaje prepoznatljiv kao osobito atraktivan i ugodan te kao mjesto odličnog provoda u vrijeme Adventa i novogodišnjih blagdana.

Turistička zajednica grada Zagreba iznimno je zadovoljna postignutim uspjehom koji pokazuje da, osim posjetitelja, i struka prepoznaje odlike Zagreba, te cijeni ovu nagradu kao posebno priznanje za trud i profesionalni rad uložen u promicanju Zagreba kao cjelogodišnje turističke i kongresne destinacije. U sklopu Festivala održana je i posebna prezentacija Adventa u Zagrebu, koji cijele ove godine ponosno nosi titulu Best Christmas Market 2016.



Pisane vijesti