Predstavljanje ovogodišnjeg izdanja utrke 'Tour of Croatia'

POZIV ZA NOVINARE

Pozivamo vas na konferenciju za novinare, povodom predstavljanja ovogodišnjeg izdanja utrke 'Tour of Croatia', na kojoj će sudjelovati ministar turizma Anton Kliman, u ponedjeljak, 4. travnja 2016. godine u 18 sati, Matis Absolut Lounge, Trg Stjepana Radića 3, Zagreb.

Uzvanicima će se, uz ministra Klimana te organizatore Vladimira Miholjevića, sportskog i tehničkog direktora te Ivana Črnjarića, event i marketing direktora utrke, obratiti i gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić te direktor Glavnog ureda HTZ-a Ratomir Ivičić.

Iznimnu važnost projekta Tour of Croatia, međunarodnog događanja u predsezoni za turističku promociju Hrvatske potvrđuje i televizijski prijenos na čak 6 kontinenata na 90 TV postaja, uključujući Eurosport koji će slike Hrvatske izravno donositi u 54 europske zemlje.

Međunarodna biciklistička utrka Tour of Croatia ove će se godine održati od 19. do 24. travnja 2016. godine, u 6 etapa, a velika je novost da će na ovogodišnjem izdanju nastupiti timovi iz najvišeg ranga klasifikacije Svjetske biciklističke organizacije (UCI), kao i neke od trenutno najvećih svjetskih biciklističkih zvijezda.



Najave