Zamjenik ministra turizma Robert Pauletić na Međunarodnom sajmu turizma i putovanja

SVIM REDAKCIJAMA

Zamjenik ministra turizma Robert Pauletić sudjelovat će na Međunarodnom moskovskom sajmu turizma i putovanja (MITT) koji se održava od 23. do 26.ožujka u Expocentru u Moskvi, gdje će sudjelovati na svečanom otvaranju.

Ovom prilikom zamjenik ministra Pauletić susrest će se s direktoricom Sektora turizma i regionalne politike Olgom Jarilovom i vršiteljicom dužnosti direktora Sektora za međunarodnu suradnju Olgom Andonjevom u Ministarstvu kulture Ruske Federacije te zamjenikom rukovoditelja Federalne agencije za turizam Sergejom Kornjejevom s kojima će razgovarati o unaprijeđenju suradnje na području turizma, razmjeni turista te turističkim trendovima.

Zamjenik će se susresti i s nizom ruskih turoperatora i novinarima s kojima će razgovarati o unaprijeđenju suradnje i promociji Hrvatske u Ruskoj Federaciji. Između ostalog, susrest će se s direktoricom ATOR-a (Udruženje turoperatora Rusije) gđom Majom Lomidze, s direktorom turoperatora Paks gospodinom Vitalijem Čižikovim te s predstavnicima turoperatora Coral Travel.

 



Najave