Hotel Bellevue dvostruki dobitnik „TripAdvisor Travellers’ Choice awards for Hotels”

Prema odabiru putnika TripAdvisora, vodećeg svjetskog portala za putovanja i ocjenu kvalitete usluga u turizmu, hotel Bellevue iz portfelja Lošinj Hotels&Villas lošinjske Jadranka Grupe, našao se među 25 najboljih (Top 25 Hotels in Croatia) i 25 najluksuznijih hotela u Hrvatskoj (Top 25 Luxury Hotels in Croatia).

Gosti hotela Bellevue, prvog lošinjskog hotela s 5*, dodijelili su hotelu ”2016 Travellers' Choice awards” u dvije kategorije: Top 25 hotela i Top 25 luksuznih hotela u Hrvatskoj. Za razliku od ostalih nagrada, dobitnici TripAdvisor ”Travellers’ Choice awards” nagradu dobivaju na temelju milijuna recenzija i mišljenja putnika diljem svijeta. Prilikom ocjenjivanja lošinjskog hotela Bellevue gosti su u brojnim recenzijama pokazali oduševljenje prekrasnom lokacijom u uvali Čikat i kvalitetnom uslugom, a njih čak 90 posto ocijenili su uslugu izvrsnom ocjenom.

„Dodjelom ove nagrade još smo jednom potvrdili svoje mjesto u odabranom društvu vrhunskih hotela koji, zahvaljujući svojoj specijaliziranoj i posebno osmišljenoj ponudi, mogu zadovoljiti i najzahtjevnije goste. Stoga smo iznimno ponosni što su gosti prepoznali naš trud te ćemo svakako nastaviti podizati cjelokupnu kvalitetu hotela i opravdati ukazano povjerenje“ - istaknuo je Goran Filipović, član Uprave Jadranka Grupe.

TripAdvisor najveća je internetska stranica na svijetu posvećena putovanjima koja korisnicima omogućuje da planiraju i realiziraju odmor prema svojim željama. Godišnja nagrada samih putnika ”Travellers’ Choice awards” dodjeljuje se trinaestu godinu zaredom najboljim hotelima na svijetu. Na portalu se trenutno nalazi više od 75 milijuna recenzija i ocjena korisnika turističkih usluga, a portal ima više od 60 milijuna individualnih mjesečnih posjetitelja.



Pisane vijesti