HTZ osvježila web stranice u 'ljetnom duhu'

Slika /arhiva/HTZlogo.jpg

 Hrvatska turistička zajednica (HTZ) nakon dugo godina osvježila je djelomice svoje web stranice www.croatia.hr u ljetnom duhu s glavnom porukom "Vaš najsunčaniji odmor dosad - otkrijte zašto je Hrvatska domovina ljeta".

U sklopu te glavne poruke posjetiteljima novog ljetnog weba kroz niz se podsegmenata skreće pažnja na glavne ljetne, ali i ključne turističke proizvode Hrvatske, od plaža i prirode do nautike, kažu iz Glavnog ureda HTZ-a.

Uz to, turiste poziva i da otkriju poslovnu te pustolovnu i aktivnu ponudu (poput bicikliranja, zmajarenja, ronjenja, surfanja i drugog), bogatsvo gastronomije, kulture, ali i da posjete lokacije gdje su snimane svjetski poznate serije i dokumentarci te brojne ljetne kulturne i posebno glazbene festivale.

Na stranici se promovira i projekt Hrvatska 365 uz poruku "doživi Hrvatsku tijekom cijele godine", kao i druge zanimljivosti iz hrvatske ponude uz brojne atraktivne fotografije i video spotove.

Novi ljetni web HTZ je u opticaj pustio krajem prošlog tjedna na hrvatskom i još 15 jezika, a iz Glavnog ureda HTZ-a ističu da je prilagođen svim modernim uređajima za korištenje interneta.

Napominju i da se radi o prijelaznom web rješenju dok ne bude dovršen kompletno novi web koji će biti usklađen s novim kreativnim konceptom, što bi sve trebalo, prema najavama, biti gotovo rujna ili do početka jeseni.

"Kako smo i najavljivali, hrvatski turizam od ovog rujna čeka potpuno novi pristup u promotivnim aktivnostima. Sada smo lansirali ljetnu demo varijantu nove web stanice koja će biti dostupna do jeseni, kada ćemo, uz novi krovni komunikacijski koncept, objaviti finalnu verziju novih web stranica HTZ-a", poručio je direktor Glavnog ureda HTZ-a Ratomir Ivičić.

(Hina) 



Pisane vijesti