Ministar turizma na otvorenju II. Hrvatskog turističkog kongresa

Slika /arhiva/mint.jpg

POZIV ZA NOVINARE

Ministar turizma Anton Kliman sudjelovat će na otvorenju II. Hrvatskog turističkog kongresa koji će se održati u Makarskoj, Hotel Meteor (petak, 29. 4. 2016. u 9 sati; hotel Meteor, Kralja Petra Krešimira IV. 19).

Ministar Kliman ovom će prilikom održati prezentaciju s temom „U očekivanju kapitalnih investicija i nastavka privatizacije“.

U subotu 30.travnja 2016. ministar Kliman sudjelovat će na svečanom otvorenju Muzeja Apoksiomena s početkom u 20 sati (Riva lošinjskih kapetana 13, Mali Lošinj).

Hrvatski turistički kongres druga je po redu stručna manifestacija u organizaciji Poslovnog dnevnika, tematski posvećena turističkoj industriji i srodnim djelatnostima. Cilj kongresa jest da kroz diskusije i izlaganja te prezentacije uglednih stranih i domaćih predavača, posluži kao mjesto okupljanja i savjetovanja svih bitnih dionika u ovom sektoru - predstavnika turističkih poduzeća i nadležnih državnih institucija, čelnika lokalne samuprave, turoperatora, strukovnih udruženja i članova znanstvene zajednice. Nakon prošlogodšnjeg kongresa koji je privukao 300 uglednih gostiju te više od 30 renomiranih predavača, Poslovni dnevnik zajedno s partnerima nastavlja otvarati pitanja vezana za hotelijerstvo i turizam, isticati pozitivne primjere te pružati know-how za ovu najpotentniju industriju hrvatskog gospodarstva.

 



Najave