Turističko gastronomski projekt Pink Wing u Hrvatskoj

Slika /AA_2018_b-fotke/vijesti/PinkWing_ML-foto-Ivan_Brcic.jpg

Jedinstveni turističko gastronomski projekt Pink Wing ovog je ljeta ponovo na karti hrvatskog luksuznog turizma, pa tako i na karti Malog Lošinja. Tako će se na Rivi lošinjskih kapetana od 8. lipnja 2018. godine u svom punom sjaju prikazati vrhunski vozni park koji broji 60-ak luksuznih vozila. Od 7. do 10. lipnja sudionici će obići lokacije od Zagreba, preko Karlovca, Grobnika, Opatije, otoka Krka, Cresa, Lošinja te se vratiti na početnu lokaciju u Zagreb.

Ovaj zanimljiv i uspješan projekt, koji promovira Hrvatsku s idejom obogaćivanja luksuzne turističke ponude, prepoznali su i podržali Grad i TZG Malog Lošinja. S obzirom na prirodna bogatstva koja se prostiru duž cijelog arhipelaga, otok vitalnosti idealna je destinacija za ovakvo događanje. Ujedno je to i dodatna zanimljivost za sve goste koji se nalaze na otoku, a koji će imati priliku vidjeti rijetko viđene automobile na lošinjskim cestama te u centru Malog Lošinja.

Koncept projekta Pink Wing te ideja kojom se organizatori vode je da se sudionike jedinstvene karavane u neobaveznom vikend druženju povede na neobično putovanje i lokacije. Na posebnim i neuobičajenim lokacijama uživa se u gastronomskim delicijama svakog podneblja uz autohtonu kuhinju te se kroz druženje sudionika stvaraju poslovni kontakti i prilike.
 
Projekt je podržan od strane Ministarstva turizma, Ministarstva unutarnjih poslova, Ravnateljstva policije te Hrvatske turističke zajednice, zajedno s gradovima i njihovim turističkim zajednicama.

Pisane vijesti