​Predstavljeno drugo izdanje digitalne platforme projekta Priceless Croatia

Slika /AA_2018_b-fotke/vijesti/Priceless-Croatia-Varazdin.jpg

Hrvatska je jedna od omiljenih svjetskih turističkih destinacija što potvrđuje čak 18,5 milijuna turista koji su je posjetili prošle godine. Uoči ove turističke sezone naša zemlja postaje još zanimljivije odredište i to uz novo izdanje projekta Priceless Croatia koji nudi niz jedinstvenih i ekskluzivnih iskustava diljem Hrvatske. Ova globalna digitalna platforma korisnicima Mastercard® kartica nudi iskustva u 42 destinacije i tako putnicima iz 87 zemalja svijeta promiče turističku ponudu brojnih svjetskih, a sada i hrvatskih odredišta.

Osim turistima, iskustva su dostupna i domaćim stanovnicima, a mogućnosti koje nudi Priceless Croatia odnose se na gastronomske, kulturne i zabavne sadržaje koji omogućuju korisnicima da dožive zemlju na potpuno novi i jedinstveni način.

„Ponosni smo što, zajedno s našim partnerima, domaćim i stranim korisnicima Mastercard kartica možemo ponuditi jedinstvena iskustva i nezaboravne uspomene. Ulaskom u program Priceless Cities Hrvatska nastoji nagraditi potrošače za njihovu vjernost te i dalje poticati bezgotovinske transakcije. Istodobno, u suradnji s trgovcima nastojali smo poboljšati lokalnu turističku ponudu čime potičemo pozicioniranje naše zemlje kao atraktivne turističke destinacije“, rekla je Sanja Žigić, direktorica kompanije Mastercard u Hrvatskoj.

„Naše studije ukazuju da potrošači umjesto kupnje materijalnog sve više teže otkrivanju autentičnih iskustava i doživljaja. Priceless Croatia doživljava svoje drugo, prošireno izdanje jer prirodne ljepote naše zemlje, bogata gastronomija i kulturna baština čine odličnu platformu za neprocjenjiva iskustva“, rekla je Gea Kariž, direktorica marketinga u kompaniji Mastercard za Hrvatsku.

O platformi Priceless Cities
Priceless Cities (www.priceless.com) je internetska destinacijska stranica koja korisnicima Mastercard kartica pruža jedinstvene mogućnosti, privilegiran pristup raznim događanjima te posebne ponude trgovaca – kako bi se povezali s gradovima u kojima žive i putuju. S 42 destinacije, dostupne iz 87 zemalja, ovo digitalno odredište nikada ne izlazi iz mode te daje priliku za uživanje u najboljim sportskim manifestacijama, zabavi, gastronomskim ponudama, kupnji i drugim pogodnostima. Za razliku od ostalih internetskih stranica za putovanja, Priceless Cities pruža jedinstven pogled iza kulisa, na privatna iskustva i ulaznice za najpoželjnije događaje, isključivo za korisnike Mastercard kartica.

Ostale vijesti