OLIĆ I PETRIĆ POZIVAJU NIJEMCE NA ODMOR U HRVATSKU

Slika /arhiva/HTZlogo.jpg

Danas je svečano otvoren turistički sajam Reisen u Hamburgu. Već prvog dana nastupa na sajmu primijećena je vrlo dobra posjećenost kao i interes za našom zemljom. Na sajmu će biti upriličen i nastup Tria Dalmacija kao i gastro degustacije hrvatskih delicija, izvijestio je direktor Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Frankfurtu, Zlatko Deželjin.

Nakon pojačane promidžbe za vrijeme trajanja Svjetskog rukometnog prvenstva, novim akcijama želi se privući velik broj Nijemaca u našu zemlju, te su stoga danas na hrvatskom štandu bili i hrvatski nogometni reprezentativci i igrači hamburškog HSV-a, Ivica Olić i Mladen Petrić.

Posjet poznatih nogometaša privukao je pozornost mnoštva obožavatelja nogometa i kluba HSV kao i znatiželjnike koji su imali priliku upoznati nogometaše i od njih dobiti autogram. Olić i Petrić su također dali izjave najvažnijim novinskim i tv redakcijama hamburškog područja pozivajući Nijemce da posjete Hrvatsku.

Ova akcija je bila uspješna promidžba Hrvatske kako brojnoj sajamskoj publici tako i medijima šireg područja Hamburga, te je samo jedna u nizu akcija koje Hrvatska turistička zajednica planira u suradnji sa nogometnim klubom HSV.

Nakon sajma u Hamburgu promidžba Hrvatske nastavit će se na sajmovima u Essenu, Münchenu i Berlinu. 

 



Najave