Ministri Kliman i Tolušić i gradonačelnik Bandić o EU financiranju

Slika /arhiva/P-H20160426000744.jpg

Ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Tomislav Tolušić, ministar turizma Anton Kliman i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, na današnjem su sastanku razmotrili mogućnosti financiranja projekata grada Zagreba sredstvima EU fondova, priopćeno je iz Ministarstva. Predstavnici Grada Zagreba i Turističke zajednice grada Zagreba predstavili su projektne ideje za projekte URIHO i Kongresni centar i istaknuli važnost realizacije ovakvih projekata za grad Zagreb.

Ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Tomislav Tolušić, ministar turizma Anton Kliman i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, na današnjem su sastanku razmotrili mogućnosti financiranja projekata grada Zagreba sredstvima EU fondova, priopćeno je iz Ministarstva.

Predstavnici Grada Zagreba i Turističke zajednice grada Zagreba predstavili su projektne ideje za projekte URIHO i Kongresni centar i istaknuli važnost realizacije ovakvih projekata za grad Zagreb.

Ministar Tolušić podržao je razvoj predstavljenih projektnih ideja prema pripremi gotovih projektnih prijedloga te prezentirao mogućnosti financiranja tih projekata sredstvima europskih strukturnih i investicijskih fondova, kaže se u priopćenju. (Hina/FaH)



Pisane vijesti